Felkérés „táncra”!

Az MPRSZ harmincadik születésnapja lesz hamarosan. 1990 decemberében találkozott 35 magyar pr-szakember és elhatározta, hogy 1991. január 1-i dátummal megalakítja a Magyar Public Relations Szövetséget. 

Ezt az évfordulót szeretné az MPRSZ megünnepelni. Ezért az MPRSZ kér minden olyan szakembert, akinek az elmúlt harminc esztendő alatt bármi köze volt a pr-szakmához, az MPRSZ-hez, hogy emlékeivel, lehetőleg azok  tárgyiasult formájával – dokumentumok, fényképek, stb. – járuljon hozzá, hogy méltón ünnepelhessük a kerek évfordulót.

Ezért született meg a MAGYAR VIRTUÁLIS PUBLIC RELATIONS M ÚZEUM gondolarta is. Az összegyűjtött emlékeket a virtuális múzeumban kívánjuk elhelyezni, hogy a jövő pr-szakmai nemzedéke ismerhesse, tanulmányozhassa a pr-történelem, a magyar szakma múltját. Ezért kérünk mindenkit, akinek bármi emléke van azt ajánlja fel a múzeum számára. 

A MAGYAR VIRTUÁLIS PUBLIC RELATIONS MÚZEUM gondozói, szerkesztői kérik mindazokat, akik bármilyen dokumentummal rendelkeznek, amely a múzeum virtuális “falait” díszíthetnék, hogy osszák meg emlékeiket, birtokukban lévő fényképeket, dokumentumokat a múzeum kurátoraival.

A megosztás legkönnyebb módja, ha azt emailben megküldik a webmaster@fibraco.com email címre. 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?