A múzeumról

MAGYAR VIRTUÁLIS PUBLIC RELATIONS MÚZEUM

A MAGYAR VIRTUÁLIS PUBLIC RELATIONS MÚZEUM a magyar public relations szakma, az Magyar Public Relations Szövetség virtuális emlékhelye.

A Magyar PR-Múzeum szerkesztői, gondozói szeretnék az utókor számára egyrészt rekonstruálni, másrészt megőrizni a magyar public relations szakma történetét, mondhatnánk történelmét. 

Szeretnénk virtuális teret adni az élő emlékezőknek, s egyáltalában az  emlékezésnek, hiszen ki tudná legjobban leírnia történelmet, mint aki azt átélte.

Sajnos az alapító és a kezdeti korok személyiségei közül már többen nincsenek köztünk, így emlékezéseiket már nem tudjuk közzétenni, de számos olyan kollégánk van, aki a kezdetektől a szakma fejlesztésén dolgozott. 

A MAGYAR VIRTUÁLIS PUBLIC RELATIONS MÚZEUM létrehozásának ötlete az MPRSZ alapító főtitkárától, egykori többször is újraválasztott ügyvezető alelnökétől, Barát Tamástól származik, aki bár már nyugdíjban van, de szívesen vállalta, hogy összeszerkeszti az emlékezéseket, a fellelhető dokumentumokat. A múzeum létrehozását a Fibraco LLC pro-bono vállalta magára.

A MAGYAR VIRTUÁLIS PUBLIC RELATIONS MÚZEUM gondozói, szerkesztői kérik mindazokat, akik bármilyen dokumentummal rendelkeznek, amely a múzeum virtuális „falait” díszíthetnék, hogy osszák meg emlékeiket, birtokukban lévő fényképeket, dokumentumokat a múzeum kurátoraival.

A megosztás legkönnyebb módja, ha azt emailben megküldik a webmaster@fibraco.com email címre. 

 

I